Miért Járműfelhő?

 

A Járműfelhő kommunikációs rendszer használatának előnyei: jobban és hatékonyabban működő jármű flotta és műhely, több munka a szervízben, elégedett ügyfelek.

Járműfelhő nélkül lehetetlen vagy nehezen kivitelezhető a közvetlen kapcsolattartás az ügyfelekkel. (a Facebook-ot vagy az Instagram-ot és egyéb szociális médiát nem tekinthetjük sem közvetlen sem pedig hatékony eszköznek). Az új és fiatal járművek esetén a hosszú szervíz intervallumok miatt akár 2 év is eltelhet a kötelező szervízek és az alkatrész cserék között ami túl hosszú idő. Miért választaná az ügyfél megint a mi szolgáltatásunkat ha semmilyen kapcsolatunk nem volt vele ez idő alatt?
- A Járműfelhő normál változata kevesebbe kerül havonta mint 1 db olajcsere haszna. Egy email nem kerül semmibe egy SMS pedig 20 forint, ennyit minden ügyfél megér.
- Az új ügyfél felvitele a rendszerbe az értesítésekkel együtt kb. 2 perc.
- 3 effektív eszköz egyben.
- A statisztikák szerint az ügyfelek 50%-a válaszol az emlékeztetőkre és szeretne időpontot foglalni a szervízre vagy javításra.
- A Járműfelhő használata kevés költség és munka befektetéssel több munkát ad a műhelyeknek valamint elégedetebb ügyfeleket.
- Igény szerint fejleszthető akár költség nélkül is (ha jó az ötlet akkor a fejlesztési költséget mi álljuk)
- A kérdőív modullal könnyen jobbá tehetjük a szolgáltatásunkat az ügyfelek igényei szerint.