A JÁRMŰFELHŐ AUTÓKERESKEDŐ funkciója teljes kontrollt nyújt a használt járművek eladásra felkészítésenek folyamatában illetve az új járművek megrendelésétől az átadásáig. Minden járműnek egyedi folyamat beállítása van attól függően hogy milyen munkaállomásokon kell kereszül mennie amíg eladásra / átadásra elkészül.

Egy példa a munkaállomásokra használt jármű esetén: 

- 1.állomás: TESZT (a jármű átnézése hogy mit szükséges rajta javítani hogy eladásra készen legyen)

- 2.állomás: AUTÓSZERELŐ MŰHELY

- 3.állomás: KAROSSZÉRIA / FÉNYEZŐ MŰHELY

- 4.állomás: TAKARÍTÁS

- 5.álomás: HIRDETÉS

Az eladásra felkészítési folyamat kontrolljával az eddigi staisztikai eredmények alapján legalább 35% időt lehet megtakarítani a vásálástól a jármű meghirdetéséig. Az idő pénz...egy 2.000.000ft értékű jármű raktáron tartása kb. 800ft-ba kerül naponta, ha a 35% időmegtakarítással számolunk akkor évi 200 eladott járműnél havi 45.000ft-ot takarít meg a JÁRMŰFELHŐ AUTÓKERESKEDŐ funkciója. Ha banki készletfinanszírozást használunk akkor a rendelkezésre álló keretet jobban ki lehet használni, egyszerre több jármű lehet meghirdetve, nő a forgási sebesség. Nincsen elfelejtett jármű vagy kimaradt javítás.

 

A lenn látható sms minták mutatják az sms-eket amit a munkaállomásokhoz rendelt személy/személyek kapnak a járművek kezeléséhez. Az utolsó kép a "Munkaállomás információ" mutatja az első képen a linkre kattintva a kezelő felületet a ami az adott állomáshoz tartozik.