Hogyan működik?

 

JÁRMŰFELHŐ kiválóan alkalmas a következő funkciók ellátására: szervíz emlékeztető, műszaki vizsga emlékeztető, időpont emlékeztető. Marketing: reklám, hírlevél, kérdőív, vélemény kutatás. Továbbá komplett járműparkok / flották kezelésére és nyilvántartására.

JÁRMŰFELHŐ a megfelelő dátum és időpontban elküldi az email / sms értesítést vagy akár mindkettőt a járműhöz csatolt és kiválsztott személyeknek. Soha nem alszik, a Járműfelhő mindig online, felhő alapú szoftver ami olyan mintha lenne még egy munkatársunk aki az ügyfél kommunikáció felelős. Bárhol és bármikor elérhető, nyilvántartja az összes ügyfelet / céget, személyautót, teherautót, motorkerékpárt, munkagépet és a megfelelő időben eljuttatja nekik a megfelelő információt. Szerintünk mindenki szeretne egy ilyen munkatársat...

Jelenleg általánosan az autószalonok akik egyáltalán foglalkoznak az ügyfélkommunikációval a következő képen oldják meg azon ügyfelek értesítését a kötelező szervízre akik új járművet vásároltak  a már meglévő ügyfelek értesítését nem tudják megoldani mert túl bonyolult és időigényes lenne) :
Az új jármű értékesítő részleg minden hónapban csinál egy Excel listát amiben benne van az aktuális hónapban eladott járművek listája és az ügyfél adatok. Ezt a listát kapja meg a szervíz általában a munkafelvevők akik egy vagy kettő év múlva (attól függ hogy mikor lesz az első kötelező szervíze a járműnek) telefonon felhívják az ügyfelet és megprbálnak időpontot foglalni.
Ezzel több probléma is van:
- nagyon időigényes
- az ügyfél nem veszi fel a telefont ismeretlen számnak
- nincs a jármű havi átlagos futásteljesítménye belekalkulálva Pl. szervíz intervallum 30000km/2 év de a jármű 3000km-t fut havonta, tehát 10 hónapos korban kellett volna felhívni. Túl későn hívtuk fel, valószínűleg az ügyfél már megcsináltatta a szervít máshol.
- a már meglévő ügyfeleket nem tudjuk értesíteni mert túl időigényes és bonyolult lenne.

JÁRMŰFELHŐ SZERVÍZ funkció használata:

Felvisszük a már meglévő ügyfél / leendő ügyfél adatait (pl.: aki most foglat időpontot a szervízbe) vagy amikor gépjárművet értékesítünk tulajdonos / üzembentartó adatait . A rendszer kiszámolja a követkéző szervíz időpontját vagy vihetünk fel manuálisan is értesítéseket (pl.: fékbetét csere 3 hónap múlva), kiválasztjuk az előre megírt értesítés listából a megfelelő szöveget és kész. A Járműfelhő a megfelelő dátum és időpontban elküldi az email / sms értesítést vagy akár mindkettőt a járműhöz csatolt személynek aki ki lett választva. Minden járműhöz csatolható egyedi tulaj, üzembentartó, felelős és sofőr.

Az SMS funkcióban lehetőség van egyedi sms szám használatára ami csak az adott cég használ, ezen belül 2 lehetőség van:

  1. 1. az sms szám helyett lehet egy nevet mutatni pl. cégnév, ez esetben az sms-re nem lehet válaszolni.

  2. 2. ha az sms küldő számot mutatjuk akkor lehet az sms-re válszolni és a válasz egy kiválasztható emil címre megy aminek több előnye is van:

    - az ügyfelek azonnal tudnak válaszolni hogy szeretnének időpontot foglani (ekkor már a következő lépés a mi kezünkben van mert az ügyfél várja a hívásunkat) anélkül hogy telefonálni kelljen ami elég sok idő is lehet, pl. nem biztos hogy a munkafelvevő azonnal fel tudja venni a telefont

    - létrehozhatunk egy közös email címet amire a válaszok mennek a munkafelvevőknek amit mindenki lát és bárki aki szabad azonnal válaszolhat így biztosabb hogy nem mulasztunk el senkinek sem válaszolni