Járműfelhő indítás

 

A Járműfelhő ügyfél kommunikációs rendszer rendszer indítása 1-5 munkanap alatt megy végbe. Attól függ hogy van-e már meglévő ügyfél adatbázisunk amit lehet importálni pl. számlázó programból vagy valamilyen nyilvántartó rendszerből, az importálás ingyenesen történik és hogy igénylünk-e egyedi sms számot amit aktiválni és a rendszerhez csatolni kell.  Amikre szükség van még:

- Domain (weblap cím) amit díjmentesen mi biztosítunk 

- Szerver amire a rendszer telepítésre kerül azt mi adjuk

- Egyedi SMS szám igénylésénél az SMS szerver üzembe helyezése és a szám kapcsolása a Járműfelhőhöz a mi feledatunk, szükséges egy email cím megadása amire az érteítéseket kapó ügyfelek válaszi mennek

 

Ezek után már kezdhetjük is az értesítéseket küldeni a szervízre, műszaki vizsgára vagy akár időpont emlékeztetőket hogy az ügyfelek ne felejtsenek el jönni a foglat időpontra. Ez utóbbi emlékeztető is igen népszerű és igénylik az ügyfelek.

A Járműfelhőnek nincsennek korlátozásai, bármennyi email / SMS (SMS 20ft +áfa/db) értesítés és kérdőív vagy reklám küldhető. Korlátlan a rendszerbe regisztrálható felhasználók és járművek száma is. Minden felhasználónak egyedien állítható a rendszerben a hozzáférése.